AEROPEX FAQ

Hoe laad ik mijn hoofdtelefoon op?

Laad de hoofdtelefoon op met de meegeleverde magnetische oplaadkabel. De LED-indicator verandert van rood naar blauw wanneer het opladen is voltooid.

Hoe lang duurt het opladen van mijn hoofdtelefoon?

De Aeropex heeft 2 uur nodig om volledig op te laden van 0 naar 100 procent. Bij aankoop is de Aeropex voor ongeveer 50 procent opgeladen.

Hoe zet ik mijn Aeropex aan en uit?

Om je koptelefoon aan te zetten, houd je de volume + knop ingedrukt, deze knop fungeert zowel als volume knop als aan/uit-knop. Audrey zal "Welcome to AfterShokz" zeggen. 
Om de koptelefoon uit te zetten, houd je de volume + knop ingedrukt, die ook als aan/uit-knop fungeert. Audrey zal "Power Off" zeggen.

Hoe moet je hem dragen?

Hou de hoofdtelefoon horizontaal, met de geleiders naar boven gericht, richting het hoofd. Plaats de koptelefoon op het hoofd, met de achterkant van de hoofdband aan de basis van het hoofd en de geleiders op de jukbeenderen voor de oren (dus niet aan de binnenkant van de oren of over de oren).

Hoe is de geluidslekkage? Kan iemand in de trein of bus meeluisteren met je muziek?

Geen geluidslekkage, alleen jij geniet van je muziek.

Hoe verander je de taal op de Aeropex?

Ga naar de pairing-modus door de volume + knop ngedrukt te houden totdat Audrey "pairing" zegt en de LED-indicator rood en blauw knippert. Klik vervolgens tweemaal op de Multi-function knop.

Hoe draag je de hoofdtelefoon in combinatie met een bril of helm?

Het maakt niet uit of je eerst de hoofdtelefoon opzet of een bril of helm. Maar als je eerst de hoofdtelefoon opzet, zit hij mogelijk comfortabeler op je hoofd.

Wat is het verschil tussen de Air en de Aeropex?

  • Verbeterde geluidskwaliteit

De trillingen bereiken het gezicht onder een hoek van 30 graden, waardoor een dynamischer basbereik mogelijk wordt gemaakt met minder trillingen. Hoogwaardige frequentierespons van midden tot hoog: de trillingen in het bereik van de menselijke stem en iets hoger zijn zuiverder met een vloeiende frequentieresponscurve. Dit betekent dat de Aeropex vergelijkbaar is met, of zelfs superieur is aan, traditionele oordopjes.

  • IP67-waterbestendig – Aeropex, IP55-waterbestendig -Air

We hebben de botgeleidingstechnologie opnieuw uitgevonden en de LeakSlayer-gaten op de geleiders verwijderd, waardoor de Aeropex waterdicht is. Elke Aeropex wordt getest om ervoor te zorgen dat hij tot een half uur ondergedompeld kan worden in maximaal 1 meter diep water.

  • Lichter en kleiner

De Aeropex is 30% KLEINER EN 15% LICHTER dan de Air-hoofdtelefoon. (Air-30g, Aeropex-26g)

  • Minder lekkage, harder geluid

Door geluidslekkage kunnen mensen in je omgeving meeluisteren met de gesprekken die je voert. Het gaat ten koste van je privacy en de mensen om je heen kunnen er last van hebben. In de Air zaten LeakSlayer-gaten om lekkage te verminderen en dat was effectief. We hebben deze gaten op de Aeropex echter verwijderd om hem esthetischer en waterdichter te maken, terwijl we de lekkage toch met 50% wisten te verminderden.

  • Kleinere accu, betere accuduur

Hij is weliswaar kleiner in omvang, maar toch is de Aeropex-geleider krachtiger, terwijl hij minder stroom verbruikt. Aeropex gebruikt bovendien de nieuwste Qualcomm-chip 3024 om het stroomverbruik van de Bluetooth aanzienlijk te verminderen. Hoewel de accu is gereduceerd is van 180mAh naar 145mAh, is de accuduur verlengd van 6 naar 8 uur.

Kan ik hem gebruiken tijdens het zwemmen?

Onze hoofdtelefoons zijn IP-67 gecertificeerd. Hoewel kleine hoeveelheden vocht zoals zweet en lichte regen geen probleem zijn, raden we niet aan om de hoofdtelefoon onder water te dompelen. Voor wie zijn hoofdtelefoon tijdens het zwemmen wil gebruiken, hebben we de Xtrainerz, die is ontworpen voor zwemmers.

Hoe werkt de hoofdtelefoon?

Botgeleiding is een natuurlijk onderdeel van het gehoorproces - geluid gaat gelijktijdig door het trommelvlies en de botten. We hebben het concept naar een hoger niveau getild met een reeks eigen audiotechnologieën en ontwerpoctrooien.

1. Onze gepatenteerde geleiders creëren minitrillingen die door de jukbeenderen gaan.

2. Het geluid omzeilt je trommelvliezen en gaat rechtstreeks naar het binnenoor (slakkenhuis).

Het resultaat: een nieuwe luisterervaring, je oren blijven open. Eersteklas audio, omgevingsbewustzijn en extreem comfort - ongeëvenaard.

Voor wie zijn de AfterShokz hoofdtelefoon bedoeld?

AfterShokz hoofdtelefoon met botgeleiding zijn perfect voor hardlopers, fietsers en andere atleten; maar fitnessfanaten zijn niet onze enige klanten. Onze ShokzSquad bestaat uit personen in professionele sectoren, de wetshandhaving, de productie- en bouwsector, maar ook mensen die blind zijn of gehoorverlies hebben. Dus voor iedereen die zijn omgeving wil horen en tegelijkertijd naar audio wil luisteren.

Met welke apparaten kun je de Aeropex koppelen?

Je kunt de Aeropex koppelen met de meeste Bluetooth-apparaten die Bluetooth 3.1 of hoger gebruiken, inclusief telefoons, tablets, computers en horloges.

Kan je de Aeropex verbinden met een pc?

Natuurlijk: begin met je koptelefoon uit. Ga naar de pairing-modus door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey "pairing" zegt en de LED-indicator rood en blauw knippert. Open het Bluetooth®-menu van de pc en selecteer "Aeropex by AfterShokz". Audrey zegt "connected" en de LED-indicator knippert één keer blauw.

Hoe koppel ik de Aeropex aan mijn apparaat?

Begin met de koptelefoon uitgeschakeld. Ga naar de pairing-modus door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey "pairing" zegt en de LED-indicator rood en blauw knippert. Open het Bluetooth®-menu van het te koppelen apparaat en selecteer "Aeropex by AfterShokz". Audrey zegt "connected" en de LED-indicator knippert één keer blauw.

Hoe koppel ik de Aeropex aan meerdere apparaten?

Dankzij multipoint-koppelen kan de Aeropex met twee apparaten tegelijkertijd worden verbonden, waardoor naadloos geschakeld kan worden tussen de twee gekoppelde apparaten. 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon 
2. Druk op de volume + knop totdat Audrey "pairing" zegt en de LED indicator rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop en de volume + knop tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat Audrey "multipoint enabled" zegt. 
4. Open het Bluetooth-menu van uw apparaat en selecteer "Aeropex by AfterShokz". Audrey zegt dan "connected". 
5. Schakel de koptelefoon uit. 
6. Ga weer naar de koppelmodus door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey "pairing" zegt en de LED indicator rood en blauw knippert. 
7. Open het Bluetooth-menu van uw tweede apparaat en selecteer "Aeropex by AfterShokz". Audrey zegt dan "connected". 
8. Schakel de koptelefoon uit. 
9. Zet de koptelefoon aan. Uw koptelefoon is nu verbonden met beide apparaten.

Hoe schakel ik van het ene apparaat naar het andere met multipoint-pairing?

Wanneer de Aeropex gekoppeld is via het multipoint-koppelingsproces, maakt hij verbinding met het apparaat dat binnen bereik is. Als beide apparaten binnen bereik zijn, maakt hij verbinding met het apparaat dat je het meest recent gebruikt hebt. Je kunt van apparaat wisselen via sommige meldingen, zoals een telefoongesprek, of gewoon door het andere apparaat te gebruiken. Multipoint-pairing werkt mogelijk niet met alle apparaten.

Ik wil niet langer dat mijn Aeropex met deze apparaten is gekoppeld. Hoe kan ik nieuwe apparaten koppelen?

Je kunt de apparaten waaraan je Aeropex is gekoppeld wijzigen door de koptelefoon te resetten en vervolgens de nieuwe apparaten te koppelen.

Kan deze hoofdtelefoon gekoppeld worden aan een smart-tv?

Aeropex kan worden gekoppeld aan een smart-tv met Bluetooth v3.1 en hoger. Als je tv geen Bluetooth heeft, heb je een Bluetooth-zender nodig.

Open-Ear ontwerp

Bewustzijn + comfort als nooit tevoren

Verbeterde audio

Diepere bassen + rijkere tonen

Voelt als een tweede huid

Het lichte ontwerp voelt gewichtsloos

Gemaakt voor stabiliteit

Zonder gedoe de hele dag luisteren

8 uur batterijduur

Voorbereid + klaar om elk doel te overtreffen

Zweetbestendig

IP67-classificatie voor zweet + regen

Zit er ergens een pauzeknop op het apparaat of moet ik hem pauzeren vanaf mijn telefoon?

De Aeropex koptelefoon heeft een ingebouwde pauzeknop. Dat is één van de functies van de multifunctionele knop aan de buitenkant van de linker geleider. Wanneer je audio afspeelt, klik je één keer op de knop om te pauzeren.

Hoe roep ik de intelligente persoonlijke assistent van mijn apparaat aan?

Houd de multifunctionele knop twee seconden ingedrukt om de persoonlijke assistent van je telefoon op te roepen. Je hoort een piepje.

Hoe kies ik het laatste nummer opnieuw?

Druk twee keer snel achter elkaar op de multifunctionele knop. Audrey zegt “Redial last number”.

Hoe demp ik de microfoon?

Houd de volume + en de volume - knoppen tegelijkertijd twee seconden ingedrukt tijdens een gesprek. Audrey zal zeggen: “Mute On”.

Hoe kan ik het dempen van de microfoon opheffen?

Houd de volume + en de volume - knoppen tegelijkertijd twee seconden ingedrukt tijdens een gesprek met de microfoon gedempt. Audrey zal zeggen: “Mute Off”.

Hoe wijzig ik de EQ-instelling?

Houd de volume + en volume - knoppen tegelijkertijd twee seconden ingedrukt terwijl er muziek wordt afgespeeld. Audrey zegt: “Equalization Changed”.

Hoe controleer ik de accustatus?

Klik op de volume + of de volume - knop terwijl de muziek is gepauzeerd. Audrey zegt “Battery High”, “Battery Medium”, “Battery Low”, of “Charge Me”. Let op: deze functie werkt mogelijk niet op alle apparaten.

Hoe pas ik het volume aan?

Klik op de volume + of volume - knoppen om het volume te verhogen of te verlagen.

Hoe reset ik de koptelefoon?

Het resetten van de koptelefoon kan veel problemen verhelpen. Om de koptelefoon te resetten: 

1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 
2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 
4. Schakel de koptelefoon uit. De koptelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden met het apparaat.

Hoe zet ik de hoofdtelefoon aan of uit?

Houd de volume + knop 3-5 seconden ingedrukt. Audrey zegt “Welcome to AfterShokz" .

Houd de volume + knop 3-5 seconden ingedrukt. Audrey zegt “Power Off”.

Hoe ga ik naar koppelmodus?

Houd de volume + knop 3-5 seconden ingedrukt. Audrey zegt “Welcome to AfterShokz”. Blijf de volume + knop nog 2-3 seconden ingedrukt houden. Audrey zegt "Pairing" en het LED-lampje knippert rood en blauw om de koppelmodus aan te geven.

Hoe pauzeer ik een nummer?

Druk één keer op de multifunctionele knop terwijl er muziek wordt afgespeeld. Je hoort een piepje. De muziek pauzeert.

Hoe speel ik een nummer af?

Druk één keer op de multifunctionele knop terwijl de muziek is gepauzeerd. Je hoort een piepje. De muziek gaat spelen.

Hoe ga ik naar het volgende nummer?

Druk twee keer snel achter elkaar op de multifunctionele knop terwijl er muziek wordt afgespeeld. Je hoort een piepje. Het volgende nummer wordt afgespeeld.

Hoe beantwoord ik een telefoonoproep?

Druk één keer op de multifunctionele knop, terwijl er een oproep binnenkomt. Je hoort een pieptoon en de oproep wordt beantwoord.

Hoe beëindig ik een telefoongesprek?

Druk tijdens een gesprek één keer op de multifunctionele knop. Je hoort een piep en het gesprek wordt beëindigd.

Hoe weiger ik een oproep?

Houd de multifunctionele knop twee seconden ingedrukt terwijl er een oproep binnenkomt. Je hoort twee piepjes en de oproep wordt geweigerd.

Hoe reset je de Aeropex?

1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 

2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 

3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 

4. Schakel de koptelefoon uit. De Aeropex is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden met uw apparaat.

Ik kan mijn hoofdtelefoon nergens aan koppelen. 

De meeste verbindingsproblemen kunnen worden opgelost met een handmatige reset. Je kunt een handmatige reset uitvoeren op de hoofdtelefoon door deze instructies te volgen: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 

2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 

3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 

4. Schakel de koptelefoon uit. De koptelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden met het apparaat. Neem contact met ons op als je hierna nog steeds je hoofdtelefoon niet kan koppelen: customer.service@aftershokz.com.

Mijn hoofdtelefoon verbreekt voortdurend de verbinding met mijn apparaten.

Dien hier een garantieclaim in.

Mijn hoofdtelefoon geeft slechts aan één kant geluid.

Als je een telefoon gebruikt, controleer dan de toegankelijkheidsinstellingen om ervoor te zorgen dat het volume gelijkmatig is verdeeld tussen zowel de linker- als de rechterkant. Als het probleem hiermee niet is opgelost, kun je hier een garantieclaim indienen.

Mijn hoofdtelefoon geeft helemaal geen geluid.

Zorg ervoor dat het volume zowel op je apparaat als op de hoofdtelefoon open staat. Als beide open staan, reset je de hoofdtelefoon opnieuw in door deze instructies te volgen: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 

2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 

3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 

4. Schakel de koptelefoon uit.

Je hoofdtelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden aan je apparaat. Als de reset het probleem niet oplost, kun je hier een garantieclaim indienen.

Ik hoor storing in het geluid van mijn hoofdtelefoon.

Een handmatige reset kan helpen bij het oplossen van sommige problemen met de geluidskwaliteit. Handmatig je hoofdtelefoon resetten: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 
2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 
4. Schakel de koptelefoon uit. 

Je koptelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden aan je apparaat. Als de reset het probleem niet oplost, kun je hier een garantieclaim indienen.

Het geluid van mijn hoofdtelefoon valt regelmatig weg.

Een handmatige reset kan helpen bij het oplossen van sommige problemen met de geluidskwaliteit. Handmatig je hoofdtelefoon resetten: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 
2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 
4. Schakel de koptelefoon uit. 
Je hoofdtelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden aan je apparaat. Als de reset het probleem niet oplost, kun je hier een garantieclaim indienen.

De microfoon van mijn hoofdtelefoon pikt te veel omgevingsgeluid op.

Een handmatige reset kan helpen bij het oplossen van sommige microfoonproblemen. Handmatig je koptelefoon resetten: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 
2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 
4. Schakel de koptelefoon uit. 
Je hoofdtelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden aan je apparaat. Als de reset het probleem niet oplost, kun je hier een garantieclaim indienen.

De microfoon van mijn hoofdtelefoon geeft mijn stem niet weer.

Een handmatige reset kan helpen bij het oplossen van sommige microfoonproblemen. Handmatig je koptelefoon resetten: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 
2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 
4. Schakel de koptelefoon uit. 
Je hoofdtelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden aan je apparaat. Als de reset het probleem niet oplost, kun je hier een garantieclaim indienen.

De microfoon van mijn hoofdtelefoon maakt mijn stem onverstaanbaar.

Een handmatige reset kan helpen bij het oplossen van sommige microfoonproblemen. Handmatig je koptelefoon resetten: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 
2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 
4. Schakel de koptelefoon uit. 
Je hoofdtelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden aan je apparaat. Als de reset het probleem niet oplost, kun je hier een garantieclaim indienen.

De beschermlaag van de hoofdband van mijn hoofdtelefoon laat los.

AfterShokz geeft in de meeste landen twee jaar garantie op fabrieksfouten. Dien hier een garantieclaim in.

Mijn hoofdtelefoon gaat niet aan.

Zorg dat je de volume + knop, die fungeert als de aan/uitknop op de Aeropex, gedurende 3-5 seconden ingedrukt houdt. Audrey zal zeggen: "Welcome to Aftershokz". 
Neem contact met ons op als de hoofdtelefoon hierna nog steeds niet aan wil gaan: customer.service@aftershokz.com.

Er is een knopje van mijn koptelefoon afgevallen. 

AfterShokz geeft in de meeste landen twee jaar garantie op fabrieksfouten. Dien hier een garantieclaim in.

Mijn hoofdtelefoon gaat niet naar koppelmodus.

Zorg dat je begint met de hoofdtelefoon uit en houd vervolgens de volume + knop 5-7 seconden ingedrukt. Audrey zegt "Welcome to AfterShokz". Blijf de volume + knop ingedrukt houden. Audrey zegt "Pairing" en het LED-lampje knippert rood en blauw, waarmee de koppelmodus wordt aangegeven. 
Neem contact met ons op wanneer je hierna nog steeds niet in de koppelmodus kunt komen: customer.service@aftershokz.com.

Mijn hoofdtelefoon laadt niet op.

Test de hoofdtelefoon met het andere meegeleverde oplaadkabeltje of met een andere oplader. Als de hoofdtelefoon dan nog steeds niet wordt opgeladen, kunt u hier een garantieclaim indienen.

Mijn hoofdtelefoon gaat niet acht uur mee.

Dien hier een garantieclaim in.

Mijn hoofdtelefoon schakelt zichzelf uit zonder reden.

Dien hier een garantieclaim in.

Ik kan mijn hoofdtelefoon niet aan mijn telefoon koppelen.

De meeste verbindingsproblemen kunnen worden opgelost met een handmatige reset. Je kunt een handmatige reset uitvoeren op de hoofdtelefoon door deze instructies te volgen: 
1. Begin met een uitgeschakelde koptelefoon. 
2. Schakel de koppelmodus in door de volume + knop ingedrukt te houden totdat Audrey “pairing” zegt en het LED-lampje rood met blauw knippert. 
3. Houd de multifunctionele knop, de volume + en volume - (dus drie knoppen) tegelijkertijd 3 tot 5 seconden ingedrukt totdat u een dubbele pieptoon hoort of de koptelefoon begint te trillen. 
4. Schakel de koptelefoon uit. De koptelefoon is nu gereset en kan opnieuw gekoppeld worden met het apparaat. 
Neem contact met ons op als je hierna nog steeds je hoofdtelefoon niet kan koppelen: customer.service@aftershokz.com.

Ik kan mijn hoofdtelefoon niet aan mijn Windows 7 computer koppelen.

Hoewel de meeste van onze Windows 7 klanten hun hoofdtelefoon probleemloos kunnen koppelen met hun computer, zijn er enkele die problemen ondervinden. Deze problemen kunnen meestal worden opgelost met een geüpdatet Bluetooth programma.
De meeste van onze klanten waren geholpen met dit stuurprogramma.

Ik kan mijn hoofdtelefoon niet aan mijn Windows 10 computer koppelen.

Hoewel de meeste van onze Windows 10 klanten hun hoofdtelefoon probleemloos kunnen koppelen met hun computer, zijn er enkele die problemen ondervinden. Deze problemen kunnen meestal worden opgelost met een bijgewerkt Bluetooth-stuurprogramma.

Kunnen mensen met gehoorverlies baat hebben bij een hoofdtelefoon met botgeleiding?

AfterShokz heeft een sterke community van mensen met gehoorverlies. Hoewel onze hoofdtelefoons geen hoortoestellen zijn, hebben we klanten die onze koptelefoons gebruiken om hen te helpen met horen door ze aan hun telefoons te koppelen en een versterker-app te gebruiken. Deze apps gebruiken de microfoon op de telefoon om het omgevingsgeluid op te vangen, het geluid wordt vervolgens overgedragen via de hoofdtelefoon. De meest populaire app die onze klanten gebruiken is Petralex. Als een bedrijf voor koptelefoons hebben we niet de kwalificaties om te bepalen of onze hoofdtelefoons voor specifieke personen werken of de gevolgen van een medische aandoening verbeteren, maar met een retourgarantie van 30 dagen voor alle bestellingen die op onze website worden geplaatst, en veel retailers met demo exemplaren in de winkel, raden we je aan ze eens te proberen.

Kunnen mensen met verminderd gezichtsvermogen baat hebben bij een hoofdtelefoon met botgeleiding?

Ja, hoofdtelefoons met botgeleiding kunnen mensen met een visuele beperking helpen doordat gebruikers naar navigatie-instructies kunnen luisteren terwijl ze hun omgeving nog steeds kunnen horen.

Hoe maak ik mijn Aeropex schoon?

We raden je aan je Aeropex regelmatig schoon te maken door hem schoon te wrijven met een schone, droge doek.

Hoe bewaar ik mijn Aeropex?

Wanneer je hem niet gebruikt, raden we je aan je Aeropex op een veilige, droge plaats op te bergen in een draagbaar etui, een semi-harde case of een harde case.

Wat gebeurt er als mijn Aeropex nat wordt?

De Aeropex is IP67-gecertificeerd, dus hij is bestand tegen regen, sneeuw en zweet; we adviseren om de hoofdtelefoon af te vegen en hem de tijd te geven om aan de lucht te drogen voordat hij wordt opgeborgen of opgeladen.

Wat gebeurt er als ik mijn Aeropex oplaad als hij nat is?

We hebben een oplaadalarm ingebouwd in de Aeropex, dat gaat trillen als de oplaadpoort nat is. Veeg de poort af met zachte doek en wacht tot de poort droog genoeg is. Daarna kun je weer opladen.

TERUG NAAR BOVEN