Naar buiten met de nieuwe AfterShokz Aeropex botgeleidingshoofdtelefoon

Waar en hoe je ook sport, Aeropex is de nieuwe koptelefoon voor jou

18 juni 2019, London UK – AfterShokz, het merk voor koptelefoons met botgeleiding, dat bekend staat om zijn focus op bewustzijn van de omgeving en comfort dankzij het unieke open-ear-ontwerp, introduceert de nieuwste koptelefoon met botgeleiding, de Aeropex.

Aeropex is verkrijgbaar in vier modieuze kleuren: Lunar Grey, Cosmic Black, Blue Eclips en Solar Red. De Aeropex is verkrijgbaar vanaf 18 juni voor een aanbevolen winkelprijs van €169,95

De Aeropex gebruikt botgeleidingstechnologie om geluidsgolven naar het binnenoor te sturen, waardoor de trommelvliezen volledig worden omzeild. Je plaatst de geleiders op je jukbeenderen, net voor je oren. Hierdoor blijven de gehoorgangen vrij, waardoor je alert en je bewust blijft van je omgeving, je teamgenoten, coaches, trainingsmaatjes en meer, terwijl je van je muziek of podcast geniet. Dankzij Bluetooth®-connectiviteit ben je volledig draadloos tot op 10 meter afstand van je telefoon.

De Aeropex is ontworpen om bestand te zijn tegen intensieve trainingen en is IP67-gecertificeerd, wat hem volledig water- en zweetbestendig maakt: zo kun je hardlopen in de regen, de zon of de sneeuw! De Aeropex staat in een hoek van 30 graden op je hoofd om extra trillingen tegen te gaan en is geïntegreerd met PremiumPitch 2.0+™ geluid voor een optimale audio-ervaring voor iedere gebruiker.

“Door onze reeks aan koptelefoons met botgeleiding uit te breiden, hopen we iets nieuws aan de markt toe te voegen,” zegt de CTO van AfterShokz, Ken Chen. “De Aeropex zorgt voor een andere dimensie in de Trekz Air-productreeks, met een kleiner, waterdicht ontwerp. Ze laten goed zien wat er allemaal mogelijk is wanneer je traint met botgeleidingstechnologie. We zullen doorgaan met het ontwikkelen en verbeteren van onze collectie en het AfterShokz-merk.”

Aeropex specificaties:

  • 30% kleiner: De Aeropex heeft een hoogwaardig titanium frame en hoofdband die 30% kleiner en 13% lichter is dan dat van de Trekz Air. De nieuwe Aeropex rust in een hoek van 30 graden tegen je gezicht om extra trillingen tegen te gaan.
  • OpenFit-ontwerp: Ongehinderd je bewust zijn van je omgeving en meer comfort in een revolutionair open-ear-design. Dit betekent dat je kunt luisteren naar muziek of een telefoongesprek, zonder dat je je afsluit voor de wereld om je heen – essentieel om veilig en alert te blijven tijdens je activiteiten.
  • PremiumPitch 2.0 + ™ geluid: Botgeleidingsaudio heeft een slechte naam gekregen door een mix van geluidslekkage en een zwakke basweergave.PremiumPitch 2.0 + ™ technologie optimaliseert het geluid en versterkt de bas, zodat je echt op de beat kunt sporten.
  • Acht uur aan muziek en telefoongesprekken: Eén keer opladen levert tot acht uur aan muziek en gesprekstijd. De Aeropex laadt in twee uur volledig op, maar een koprte oplaadtijd van 15 minuten geeft je genoeg tijd om je training te voltooien (maar als je een marathon gaat lopen, raden we je aan om hem volledig op te laden!)
  • IP67-waterdicht: Kan tot een meter diepte onder water worden gehouden gedurende 30 minuten. Volledig zweet- en regenbestendig en je krijgt een melding als de hoofdtelefoon nog nat is als je wilt opladen.
  • Verminderde geluidslekkage: Door het verwijderen van de Leakslayer-gaten hebben we de geluidslekkage met 50% verminderd vergeleken met de Air.

Belangrijke verbeteringen ten opzichte van het vorige model, de Air:

-30% kleiner en 13% lichter
-Nieuw en verbeterd PremiumPitch 2.0+™ geluid
geluid
-Verbeterde accuduur
-IP67 waterbestendig
-Verminderde geluidslekkage

Over AfterShokz
AfterShokz brengt gepatenteerde botgeleidingstechnologie, oorspronkelijk in 2001 ontwikkeld door Voxtech voor leger en politie, naar de wereld van de consument via Bluetooth®-koptelefoons die zijn ontworpen en geprijsd voor alledaags gebruik. Met eigen audiotechnologieën en een volledig Open-Ear design, leveren AfterShokz koptelefoons een hoogwaardig stereogeluid en een ongeëvenaarde belofte van veiligheid en comfort. Sinds de introductie in 2011, heeft het bedrijf zich toegelegd op onconventioneel innoveren met een focus op situationeel bewustzijn. Kom meer te weten over hoe Aftershokz gebruikers inspireert op aftershokz.nl

PR Contact
Ranieri Agency
Samantha Stewart
0207 148 1606
Samanthas@ranierie.agency

TERUG NAAR BOVEN