Be Open

WAAR ANDERE MERKEN EEN GEÏSOLEERDE LUISTERERVARING NASTREVEN, STREVEN WIJ NAAR IETS TOTAAL ANDERS…

Mensen raken steeds meer van elkaar geïsoleerd. Niet alleen in hun huizen, maar ook op straat, in het openbaar vervoer en in bars en cafés. Hoofdtelefoons met noise-cancelling houden ongewenst lawaai tegen, maar ook de dagelijkse interacties die we eigenlijk niet willen missen.

AfterShokz gelooft in een andere toekomstvisie. Een visie die mensen samenbrengt, in plaats van ze te isoleren. We hebben hard gewerkt om deze visie werkelijkheid te maken – en dat is waarom we onze Open-Ear bone conduction koptelefoons hebben ontworpen.

DE TOONAANGEVENDE OPEN-EAR KOPTELEFOON MET BOTGELEIDINGSTECHNOLOGIE

Als je koekjes eet, dan wordt het krakende geluid dat je hoort veroorzaakt door vibraties in de botten van je gezicht, die doorgegeven worden aan je binnenoor. Het geluid gaat niet via je trommelvlies. De geleiders van onze koptelefoons benutten dit natuurlijke fenomeen door trillingen via je jukbeenderen direct naar je binnenoor te sturen, waardoor je geluid hoort zonder dat je je oren hoeft te bedekken of af te sluiten.


We wilden een product maken dat mensen samenbrengt, maar beseften ook dat onze hoofdtelefoons veiligheidsvoordelen hadden vergeleken met traditionele, afgesloten koptelefoons. Onoplettendheid of onvermogen om je omgeving te horen is een groot veiligheidsrisico in het verkeer, en niet alleen voor voetgangers. Professionele atleten – hardlopers en wielrenners bijvoorbeeld – gebruiken vaak muziek om hen te helpen te focussen en hun prestaties te verbeteren, maar ze moeten zich tegelijkertijd bewust zijn van hun omgeving voor hun veiligheid.

Onze koptelefoons betrekken je niet alleen bij de buitenwereld, ze houden je ook veilig!

Botgeleiding

De vibraties gaan via je jukbeenderen direct naar het binnenoor (slakkenhuis), hierdoor omzeilen ze het trommelvlies.

Luchtgeleiding

Geluidsgolven reizen via de lucht door het gehoorkanaal en het trommelvlies om het geluid af te leveren in het slakkenhuis.

Dromen najagen

Door de jaren heen hebben we geprobeerd de beste combinatie te bereiken van prestatie en kwaliteit, met als missie om onze producten voortdurend te verbeteren om ze de best mogelijke ervaring te kunnen bieden.


Sporters eisen het allerbeste. Niet alleen van zichzelf, maar ook van de spullen die ze gebruiken. De beste geluidskwaliteit, de beste accuduur, de beste zweetbestendigheid en het laagste gewicht. We hebben dag en nacht met professionele atleten samengewerkt in onze zoektocht naar betere prestaties, waardoor iedere nieuwe generatie van AfterShokz producten beter is dan de vorige. Ons nieuwste AfterShokz koptelefoon, de Aeropex, is het resultaat van al dat werk. We geloven dat het de beste open-ear koptelefoon is die er te vinden is.

LATEN WE OPEN ZIJN!

We zijn ver gekomen, maar we beginnen nog maar net aan onze reis. Deel je onze visie?
Ga dan met ons mee!

OPEN-EAR DESIGN

Met niets in of over je oren, ben je je volledig bewust van je omgeving als je luistert.

TERUG NAAR BOVEN