Duik in het diepe met Xtrainerz van AfterShokz

De Xtrainerz, de nieuwe, waterbestendige hoofdtelefoon van AfterShokz is er voor al je workouts, van hardlopen tot op de fiets tot in het zwembad.

Londen, 15 juli 2019 – Nooit meer zwemmen in stilte: de nieuwe Xtrainerz koptelefoon met botgeleiding van AfterShokz is waterdicht. Hij is IP68-gecertificeerd, wat betekent dat je hem in water tot twee meter diepte kunt onderdompelen. De mp3-hoofdtelefoon beschikt over 4GB opslagruimte voor al je fitness playlists. Deze comfortabele, flexibele en praktische koptelefoon is de ultieme oplossing voor iedere sporter.

Duik in het zwembad en ervaar de extra motivatie als je favoriete muziek je door die laatste meters helpt. Je kunt zelfs je beste triathlon tijd neerzetten, de Xtrainerz heeft een batterijduur van acht uur.

AfterShokz Xtrainerz specificaties:

4GB opslagcapaciteit: Geschikt voor WMA, AAC, MP3, WAV en FLAC muziekbestanden. Met één druk op de knop kun je wisselen tussen normaal, shuffle of repeat.

Acht uur accuduur: Gaat tot acht uur lang mee en is in minder dan twee uur volledig opgeladen. Dankzij de magnetische oplaadpunten zijn er geen kabels nodig – makkelijk mee te nemen wanneer je hem nodig hebt.

Water-, stof-, en vuilbestendig: Kan tot twee meter diep onder water in het open water of het zwembad. Stof- en vuilbestendig en bestand tegen extreme temperaturen van -10 tot 45 graden Celsius.

OpenFit™-design: Voor bewustzijn van je omgeving en meer comfort dankzij het revolutionaire open-ear-design. Veiligheid staat voorop: luister naar je muziek zonder de wereld om je heen buiten te sluiten. Ontworpen om op je hoofd te blijven zitten of je nou een borstcrawl, rugslag of vlinderslag doet.


AfterShokz brengt gepatenteerde botgeleidingstechnologie, oorspronkelijk in 2001 ontwikkeld door Voxtech voor leger en politie, naar de wereld van de consument via Bluetooth®-koptelefoons die zijn ontworpen en geprijsd voor alledaags gebruik. Met eigen audiotechnologieën en een volledig open-ear-design, leveren AfterShokz koptelefoons een hoogwaardig stereogeluid en een ongeëvenaarde belofte van veiligheid en comfort. Sinds de introductie in 2011, heeft het bedrijf zich toegelegd op onconventioneel innoveren met een focus op situationeel bewustzijn. Kom meer te weten over hoe Aftershokz gebruikers inspireert op aftershokz.nl

PR Contact
Ranieri Agency
Samantha Stewart
0207 148 1606
Samanthas@ranierie.agency

TERUG NAAR BOVEN